HIBACHI
Wysokiej jakości mobilny grill Hibachi może być stosowany w restauracjach na poziomie profesjonalnym, jak również do użytku prywatnego w przypadku gotowania w domu lub ogrodzie.
Grill Hibachi jest dostępny w trzech rozmiarach: MH150 dla 1-3 osób, MH300 dla 4-6 osób oraz MH300 Plus dla grupy ok. 10 osób.
Grille są rozbieralne i mogą być myte w zmywarce.
Hibachi to japoński sposób spędzania wolnego czasu oraz styl gotowania w którym składniki są przygotowywane na małym przenośnym grillu. Ta technika gotowania przekształca posiłek w interaktywne doświadczenie kulinarne. Zestaw Hibachi jest wykonany ze stali o najwyższej odporności przez te same ręce, które tworzą piece Mibrasa. Gotowanie jest możliwe przy użyciu węgla drzewnego lub lawy.
Obiekty posiadające ogródki gastronomiczne mogą uatrakcyjnić swoją ofertę ale również odciążyć kuchnie w godzinach szczytu, ponieważ obróbka termiczna może być realizowana przez gości na grillu Hibachi.
Modne grillowanie przyciąga gości, przyczyniając się do wzrostu obrotów.
Doskonałe połączenie Hibachi z piecem Mibrasa pozwala gościom Twojej restauracji współpracować i stać się aktywnymi uczestnikami twórczego procesu gotowania różnych potraw. Przenośny grill Hibachi jest idealny dla wszystkich rodzajów produktów; mięs, ryb i warzyw. Wyobraźnia i kreatywność Szefa kuchni z Mibrasa Hibachi nie zna granic!
Dodatkowe akcesoria sprawią, że filozofia Hibachi zachwyci każdego amatora dobrego jedzenia.
Nakarm zmysły!!!